Oferta dla firm dostarczających produkty lub świadczących usługi na potrzeby ZE PAK
Izba Gospodarcza Wielkopolski Wschodniej zaprasza do kontaktu przedsiębiorstwa dostarczające produkty i świadczące usługi na potrzeby ZE PAK. W ramach projektu proponujemy bezpłatne opracowanie i wdrożenie w Twojej firmie nowego efektywnego modelu biznesowego oraz stworzenie Indywidualnego Planu Rozwoju Kompetencji Zawodowych Twoich pracowników.
Przejdź do - aktualność Poprzednia
Przejdź do - aktualność Następna
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
Samorząd
15-04-2025 Data publikacji, 15-04-2025 , Magdalena Strajch Autor, Magdalena Strajch , 33 Ilość wyświetleń, 33
Przerwa w dostawie wody – 16.04.2025 r.
W środę 16.04.2025 r., w godzinach 8.00–13.00, w związku z przebudową sieci wodociągowej, nastąpi przerwa w dostawie wody w miejscowości Budzisław Kościelny – dotyczy ulic: Kleczewskiej, Kwiatowej, Łąkowej, Pogodnej, Polnej i części Kalis
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
1 Wybierz element 1
2 Wybierz element 2
3 Wybierz element 3
4 Wybierz element 4
5 Wybierz element 5
6 Wybierz element 6
Komunikaty
22-04-2025 Data publikacji, 22-04-2025 , Magdalena Strajch Autor, Magdalena Strajch , 19 Ilość wyświetleń, 19
Przerwa w dostawie wody – 22.04.2025 r.
22.04.2025 r., w godzinach od 9.00 do 13.00, w związku z prowadzeniem prac modernizacyjnych sieci wodociągowej, nastąpi przerwa w dostawie wody w miejscowościach: Adamowo, Budy, Grabce, Tręby Nowe, Tręby Stare oraz Budzisław Kościelny – dotyczy
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
Samorząd
15-04-2025 Data publikacji, 15-04-2025 , Magdalena Strajch Autor, Magdalena Strajch , 33 Ilość wyświetleń, 33
Przerwa w dostawie wody – 16.04.2025 r.
W środę 16.04.2025 r., w godzinach 8.00–13.00, w związku z przebudową sieci wodociągowej, nastąpi przerwa w dostawie wody w miejscowości Budzisław Kościelny – dotyczy ulic: Kleczewskiej, Kwiatowej, Łąkowej, Pogodnej, Polnej i części Kalis
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji